Support Q & A Home

Ask A Question

Anyone can ask or answer a question here, but our support engineers actively monitor your questions; we typically answer within a day or two.

Filter
Viewing Page 92 of 92 (8 questions out of 1828)
1
replies

When I try to control the BuildMaster service from within the BuildMaster web application, it says the service cannot be found on the computer.

How can I fix this?

1
replies

Just updated to 2.6.0, stopped the services, ran the update and all went smoothly. Went to start the services and got:

"Could not start the BuildMaster Web Server (INEDOBMWEBSRV) service on Local Computer. Error 1075: The dependency service does not exist or has been marked for deletion."

What can I do to fix this?

1
replies

We do currently use Hudson for our continuous integration server. Can buildmaster connect or co-exist with that or would we need to replace it with buildmaster ?

1
replies

I installed BuildMaster on my Windows 2008 server (DEVSERVER1), and it comes up as http://localhost:81 just fine, but when I try to access http://devserver:81 I get a 404 error.

I verified that the firewall is disabled.

2
replies

How do I create a configuration file template?

I have BuildMaster free version 2.6.0.

1
replies

In terms of the licensing, how is a user/developer defined?

2
replies

Every time I create a build, it goes into a Pending status - none of them are getting past 'pending'. They used to work fine.

1
replies

Why do I get "Bad Request - Invalid host" when i access the server as anything other than "localhost"

Ask A Question
Page: 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455565758596061626364656667686970717273747576777879808182838485868788899092