Support Q & A Home

Ask A Question

Anyone can ask or answer a question here, but our support engineers actively monitor your questions; we typically answer within a day or two.

Filter
Viewing Page 103 of 103 (15 questions out of 2055)
2
replies

I have a .NET .sln file that I am trying to build with the "Build .NET Project" action. The solution builds fine, but my issue seems to be that BuildMaster is automatically adding the parameter to msbuild.exe: "/p:OutDir=D:\BuildMaster_SVCTMP_A5_S0\WRK".

The issue is that with this parameter passed, all the individual .csproj projects in the solution ignore their individual build output paths, and all build to \WRK\ now.

So, for example, if I have 2 Projects in my Solution, "MyProj" and "MyProj.Tests", lets say both individual projects have their build output directory set to "\bin".

So if I were to open VisualStudio and build it, I would end up with:
{SolutionDir}\MyProj\bin
{SolutionDir}\MyProj.Tests\bin\

So all the files I want to "deploy" for real are in "{SolutionDir}\MyProj\bin" (i.e. the unit test .dll fromt eh Tests project isn't in there).

Now, in BuildMaster, with it specifying /p:OutDir, I end up with both projects building to \WRK, so both MyProj.dll and MyProj,Tests.dll are both in \WRK.

This makes it a pain to separate out the items I want to deploy.

My real-life situation is more complicated, because my .sln contains 2 different .csproj files that are ASP.NET applications, whose output deploys to 2 different servers, so I really want their outputs from MSBuild to stay completely separate, so I can deploy them.

Is there something I am missing, or not setting up correctly? As a bit of background, this same .sln has been run in CruiseControl.net, and we later moved to TeamCity, but are now evaluationg BuildMaster for a possible mote to it instead. This .sln build fine in CC.net and TC, and their outputs stayed where the .csproj files indicated, just like VisualStudio had built them.

Thanks for any help!

1
replies

What are the SQL Server permissions that are required in order for this application to run? I am trying to install the product but I did not see anything in the documentation about what they needed to be.

1
replies

I am trying to use the TFS provider to perform a branch and am getting this error Unable to cast transparent proxy to type 'Inedo.BuildMaster.E
xtensibility.Providers.SourceControl.IBranchingProvider'.

Using V2.8.1.0 of the TFS provider on the latest build of build master.

Any ideas?

6
replies

I have 3 deployables and only 1 is being promoted beyond the integration environment. The others are empty and not found, but I can see them in the artifacts section of the build notes for integration.

Here is the log entry:
Action Group 3: Manage Images
Action 1: Deploy 'DesktopApplication-7.0-wBImages' to C:\BuildMaster\Installs\QA-Int%RELNO%.%BLDNO%\wbImages
Initializing Action...
RemoteAction Initialization Complete:
Temp Directory: C:\BuildMaster_SVCTMP_A1_S4\TMP
Source Directory: C:\BuildMaster_SVCTMP_A1_S4\WRK
Target Directory: C:\BuildMaster\Installs\QA-Int\7.0.0.40\wbImages
Server: DCQC1-SVRVM-52 (Id: 1)
Initialization Complete. Executing...
Preparing directories...
Loading file...
Artifact does not exist in the artifact library.
Execution Complete. Finalizing...
Finalization Complete.

1
replies

I wanted to know whether this tool can be used for automation/building the android projects.This will be valuable for me.

1
replies

I've added the Delete Files/Folders action to my build with the intention that if the build directory exists, it will be removed so that my build can be clean from source control (I don't want artifacts from the last build in my current build). Unfortunately I'm getting the following error in my build and I can't figure out how to get it to work correctly...

Deleting: *
An unhandled exception occurred while executing this action: System.IO.IOException: The directory is not empty. at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Actions.RemoteCommandExecution.RemoteActionExecuterBase.remoteAction_RemoteCommand(Object sender, RemoteCommandEventArgs e) at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Actions.RemoteActionBase.ExecuteRemoteCommand(String name, String[] args) at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Actions.RemoteActionBase.ExecuteRemoteCommand(String name) at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Actions.Files.DeleteFilesAction.Execute() at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Actions.ActionBase.ParamlessExecute()

This is the first action that runs in my build and I have the following values in my action:

Source Directory: C:\Code\Build
Action is Enabled: True
Resume Next on Failure: False
Timeout: (default)
File/Directory Masks: *
Delete from all subdirectories: True
Log individual entries: False

Any help is appreciated.

1
replies

Hi,

I'm trying to install BuildMaster and have downloaded the BuildMasterSetup2.6.2_SQLExpress.exe

It seems the installer is contacting a server but a 404 is returned. After entering e-mail and name, it says "Registering BuildMaster", but after approximately 5 seconds a pop up tells me "Unable to register", "The server returned en error: (404)Not found"

When I start it up, I am prompted for which installation to run, and I have tried both the free and the 45 day evaluation, but both fails.

I have tried on my local machine, which is a Windows 7 laptop. I have also tried on a Windows 2008 R2 server, but it fails on both systems.

Do you need any further information about my setup in order to see what is going on?

1
replies

When I try to control the BuildMaster service from within the BuildMaster web application, it says the service cannot be found on the computer.

How can I fix this?

1
replies

Just updated to 2.6.0, stopped the services, ran the update and all went smoothly. Went to start the services and got:

"Could not start the BuildMaster Web Server (INEDOBMWEBSRV) service on Local Computer. Error 1075: The dependency service does not exist or has been marked for deletion."

What can I do to fix this?

1
replies

We do currently use Hudson for our continuous integration server. Can buildmaster connect or co-exist with that or would we need to replace it with buildmaster ?

1
replies

I installed BuildMaster on my Windows 2008 server (DEVSERVER1), and it comes up as http://localhost:81 just fine, but when I try to access http://devserver:81 I get a 404 error.

I verified that the firewall is disabled.

1
replies

How do I create a configuration file template?

1
replies

In terms of the licensing, how is a user/developer defined?

2
replies

Every time I create a build, it goes into a Pending status - none of them are getting past 'pending'. They used to work fine.

1
replies

Why do I get "Bad Request - Invalid host" when i access the server as anything other than "localhost"

Ask A Question
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 103