Ask A Question

View Question

I have two of my own internal feeds in ProGet. The first feed has a connector to the second. I cannot seem to download files from the second feed via the first feed. The package appears in the feed list, however, I get a 500 - Internal Server Error when trying to download.

I can download the file when using the second feed directly and I've gone through the admin and permission configurations for the feeds and users, but I'm uncertain what I'm missing.

I cannot download the file directly in ProGet via the download button if I've browsed to the package via the first feed. Same 500 error.

Currently my Anonymous (using this + API key for publishing/fetching) user has these permissions:

Feeds_AddPackage, Feeds_DownloadPackage, Feeds_OverwritePackage, Feeds_PullPackage, Feeds_ViewFeed

Currently, the file only exists in the second feed and the first feed is not caching files from the second. I have tried downloading the file with caching on and off.

I don't see much in the way of logs. There's some in IIS, but messages don't seem to indicate the problem.

I'm using the free edition of ProGet 2.0.4 on a 64-bit 2008 R2 with IIS. Maybe the free version is limited, but I thought Connectors (not the filters) were OK in this edition.

Thank you for the detailed error information, we were able to reproduce the issue and should have a fix for included in one of the next few maintenance releases.

Thanks guys! The 2.0.5 release appears to have solved the connector problem.

Answer Question