New Reply

Good news! We have migrated all the Q&A on this site to https://forums.inedo.com, and are currently monitoring questions there!

Here are some important links:

All posts here are permanently locked (and will be redirected soon), and if you have any issues with the new site, please submit a support ticket, use the contact form, or visit our Slack Workspace.

Description

I am getting an error every minute of "Specified cast is not valid". I also get this error commonly when trying to execute certain tasks such as re-index a feed

Categories:

DropPathMonitorRunner
FeedReplicationRunner

Stack trace:

System.InvalidCastException: Specified cast is not valid.
at System.Data.SqlClient.SqlBuffer.get_DateTime()
at System.Data.SqlClient.SqlDataReader.GetDateTime(Int32 i)
at lambda_method(Closure , DbDataReader )
at Inedo.Data.StrongDataReader.<ReadAllAsync>d__51.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw() at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at Inedo.Data.DatabaseContext.<ExecuteTableAsync>d__351.MoveNext()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
at Inedo.ProGet.Service.DropPathMonitorRunner.<RunAsync>d__2.MoveNext()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
at Inedo.TaskRunner.<RunInternalAsync>d__44.MoveNext()

Product: ProGet
Version: 5.2.4

Hi Jared,

I currently do not have enough information to try and reproduce this.. Has this just recently started? Will this occur when re-indexing every feed or a specific one. Do you have feed replication configured on feeds?

Thanks,
Jason

I just noticed it after upgrading from 5.1.22 to 5.2.5. I only have one NuGet feed. I don't have feed replication configured, we don't need it.

However, I think I may have fixed it. I just enabled feed replication, saved it, then disabled again, and now I can re-index with no errors.

Hi Jared,

I am glad it is fixed. I will make a note of how you were able to get it resolved! If you notice anything else, let us know.

Thanks,
Jason