Support Q & A Home

Ask A Question

Anyone can ask or answer a question here, but our support engineers actively monitor your questions; we typically answer within a day or two.

Filter
Viewing Page 79 of 109 (20 questions out of 2171)
1
replies

I have been playing with the nuget features of ProGet this afternoon and have come across a few problems. Here is my setup:

I am currently hosting a nuget feed on my Teamcity server and wanted to connect it to proget so I added it as a connector to the default feed. Unfortunately, none of my packages are visible from the visual studio package manager. It is as if the feed was empty. However when I list the packages from the Package Manager Console, I am able to see the packages as long as I do not apply a filter to that list.

Is this the expected behavior or am I doing something wrong?

Product: ProGet
Version: 3.1.5

1
replies

I noticed you are adding support for npm modules. Do you hqve any plans on adding support for bower packages?

Product: ProGet
Version: 3.1.5

1
replies

I like the new separate between the build and the deploy steps. For some of the new applications I started using the deploy step but it doesn't seem to automatically kick off the deployment elements. Where do I go to configure the auto-promotion?

Product: BuildMaster
Version: 4.4.4

1
replies

Greetings,
I'm just now testing out Proget to manage Nuget packages for my business (I'm a one person startup, with all the money issues that entails, so I can't get the paid version just yet). I know LDAP authentication is not available at my level, but is it possible to at least require a username and password to access a feed? I'm trying to determine whether I can get away with exposing my proget site to the open web. I don't really need granular control, just plain old authentication, and I'll be able to successfully use the product remotely without messing with a VPN. Is this possible? Do I just remove anonymous access to make this happen?

Thanks,
Will

Product: ProGet
Version: 3.1.2

2
replies

Hi,

I'm running BuildMaster on a Windows 7 box, and I'm finding that automated builds will only run when I'm logged into the server.

I have one automated build set to run at 12:00 each day. When I have an open RDP session, this build executes without issues. When I disconnect, the build does not execute.

I can still run manual builds at any point during the day: this doesn't cause any problems.

Can anyone shed any light on what is happening here? How does the automated build process work?

Thanks,

Ben

Product: BuildMaster
Version: 4.4.4

3
replies

Hi Guys
today we update proget to the new version 3.1.3 and after the update process the service starts the reindexing and we get this error.


Package Indexing Error
Feed ES_deploy
Package Test.0.11.0-alpha-546.nupkg
Message The process cannot access the file 'D:\Data\Test\Test.0.11.0-alpha-546.nupkg' because it is being used by another process.
Date 9/15/2014 9:21:00 AM
Stack Trace at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost)
at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, String msgPath, Boolean bFromProxy)
at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share)
at Inedo.NuGet.Packages.NuGetPackage.ReadFromNupkgFile(String fileName)
at Inedo.ProGet.Extensibility.PackageStores.DirectoryPackageStore.TryReadPackage(String fileName)


Pls tell us how we can stop the reindex and add a flag or command or something else that the service don't start the index after every restart.

The reindexing process need 4houre by us and in this time proget can't be used

Product: ProGet
Version: 3.1.3

1
replies

I created a buildmaster extension and used the starter application to build and deploy the extension to BuildMaster. However, when I go to extensions I can't see my extension. Can you provide some tips on how to troubleshoot please? I had an issue with extension before where dll name had "."s but that's not the issue this time.

I can see the BMX file for my extension in the Extesnions folder but no joy in UI. Is there logging somewhere that could probide some info on what is going wrong?

Thanks,
Tijn

Product: BuildMaster
Version: 4.4.4

1
replies

Hi, ProGet cannot list how many package in my private feed in visual studio, but i can install package by command line, so i have check the IIS log as below: (please i have replace essential information with xxx)

Event code: 3005
Event message: An unhandled exception has occurred.
Event time: 11/9/2014 12:38:40 PM
Event time (UTC): 11/9/2014 4:38:40 AM
Event ID: e52e199a9e3146c5b058c5c27a0bbd15
Event sequence: 4
Event occurrence: 3
Event detail code: 0

Application information:
Application domain: /LM/W3SVC/1/ROOT-1-130548837717307531
Trust level: Full
Application Virtual Path: /
Application Path: C:\Program Files\ProGet\WebApp\
Machine name: xxx

Process information:
Process ID: 4240
Process name: w3wp.exe
Account name: IIS APPPOOL.NET v4.5 Classic

Exception information:
Exception type: InvalidOperationException
Exception message: Package does not exist: Packages()
at Inedo.ProGet.WebApplication.Pages.Packages.Details.DetailsPageBase.RedirectToSpecificVersion(PackageContext packageContext)
at System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e)
at System.Web.UI.Page.OnInit(EventArgs e)
at System.Web.UI.Control.InitRecursive(Control namingContainer)
at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)

Request information:
Request URL: http://xxx/feeds/v1/Packages()?$orderby=Id&$filter=IsLatestVersion
Request path: /feeds/v1/Packages()
User host address: xxx
User:
Is authenticated: False
Authentication Type:
Thread account name: IIS APPPOOL.NET v4.5 Classic

Thread information:
Thread ID: 12
Thread account name: IIS APPPOOL.NET v4.5 Classic
Is impersonating: False
Stack trace: at Inedo.ProGet.WebApplication.Pages.Packages.Details.DetailsPageBase.RedirectToSpecificVersion(PackageContext packageContext)
at System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e)
at System.Web.UI.Page.OnInit(EventArgs e)
at System.Web.UI.Control.InitRecursive(Control namingContainer)
at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)

Product: ProGet
Version: 3.1.3

1
replies

We would like to have an action group only execute if a file or folder exists on the server that is the target of an action group. Is this possible without writing a custom extension?

Product: BuildMaster
Version: 4.4.4

1
replies

If we upload any package over 1Gb, ProGet hangs when trying to download it. It gets to ~734mb then stops forever. The same behaviour is observed when downloading from NuGet.exe or a browser. Is this a known bug?

Product: ProGet
Version: 3.1.0

1
replies

I am trying make my deployments between UAT and PROD as close to identical as possible .. For both environments I need to deploy to multiple servers.. I am thinking I would use linked action groups .. Would I then use a variable set at the beginning of a deploy to re-point these to the correct servers groups?

Product: BuildMaster
Version: 4.4.4

1
replies

Since we have build our ProGet in intranet, so that means cannot connect to internet, ProGet mentioned fill in license key and machine UID, but my problem where to get machine UID?
thanks~

Product: ProGet
Version: 3.1.2

1
replies

I can push package via command line using nuget.exe but cannot push package with NuGet Package Explorer, and i am sure all of thing such as apikey and source url are the same;
The NuGet Package Explorer show 'Failed to process request:Not Found' message when publish, anyone have idea?
thanks~

Product: ProGet
Version: 3.1.2

3
replies

I have experienced a number of issues with Build Master the last few days - since I upgraded to 4.4.3 and then 4.4.4

We use IE9 - unfortunately this is our corporate standard, but I also have similar issues with Firefox v31. The issues are:

  • I frequently find that if I click on a link within BuildMaster I get the message Internet Explorer cannot display web page. If I then refresh the page it often displays normally.

  • The system overview page is particular problematic. When I login, no data is displayed including the Latest News from Inedo. It does not matter how often I refresh the page. But if I open the applications page and then click the BuildMaster logo -the page displays as expected. Is a script failing?

  • As I move from page to page I sometimes find that fonts etc appear to change – particularly in Firefox.

  • I appear to have more issues if I use the server alias in the URL, rather than the server's computer name.

I am wondering if this is a bug\incompatibles with my browser or if I am suffering from some other issue. Please can you advise.

Thanks

Product: BuildMaster
Version: 4.4.4

3
replies

Dear,

We have a prof. license and I now have to upgrade to the latest version of proget.
Could you tell me what the ideal way would be to upgrade from 2.2.2 to the latest version?

Also, our nuget repository has grown to about 19Gb. We now would like to clean it of unused version. Is there a tool available to clean up proget (exampl: delete all versions older as 60 days where nuget name is XXX)?

Kind regards,
Manu Delcon
Acerta
Belgium

Product: ProGet
Version: 2.2.2

1
replies

Hi,

It seems the Releases_PurgeReleaseData stored procedure was not updated with DB changes.

When I try to execute this proc with ApplicationID and Release, it shows the following error:

Msg 208, Level 16, State 1, Procedure Releases_PurgeReleaseData, Line 49
Invalid object name 'BuildApprovals'.

Msg 266, Level 16, State 2, Procedure Releases_PurgeReleaseData, Line 49 Transaction count after EXECUTE indicates a mismatching number of BEGIN and COMMIT statements. Previous count = 1, current count = 2.`

It seems this proc was not updated according to the DB changes...Is that right? When this proc will be updated?

Thanks

Product: BuildMaster
Version: 4.4.2

8
replies

I've recently installed proget to set up a small internal nuget repository to use with chocolatey. I've been quite happily installing packages manually and with puppet. However I'm now looking at pushing out my first update.

I add the new version of the package (vmwarevsphereclient) to proget (I now have 5.1.0 and 5.5.0) and run 'chocolatey update vmwarevsphereclient' only to get 'Nothing to update'.

If I run chocolatey version vmwarevsphere client I get:

found : 5.1.0 name : vmwarevsphereclient latestCompare : 000000000000 verMessage : System.Collections.DictionaryEntry does not appear to be on the source(s) specified: latest : foundCompare : 000000000005.000000000001.000000000000

It's like proget isn't reporting the most recent version.

Interestingly if I rename both the 5.1.0 and 5.5.0 package to 'vmware' it works fine.

If I run 'chocolatey version all' the following packages give me the error:

MsSqlServerManagementStudio2014Express
7zip.install
putty.portable
GoogleChrome
git.install
vmwarevsphereclient
DotNet4
notepadplusplus.install

The following work fine:

git
Firefox
filezilla
windirstat
notepadplusplus
7zip
SourceTree
putty

Any help you can offer is most appreciated!

Product: ProGet
Version: 3.1.2

7
replies

Hi,

I configured TeamCity to publish nuget packages with -Symbols option to our private ProGet server.
Symbols server enabled for feed, on a package view page message appears "Symbols and source files are available.". Pdb and source files exists in package. VS settings adjusted to use symbol server in the same way as told in this article http://inedo.com/support/tutorials/debug-into-internal-nuget-packages-with-proget, but nothing happens when I try to step into package dll. Fiddler shows that VS is trying to download pdb for common dlls like System.Web and no records found for my private dlls.

Did I miss something ?
Kindly ask to advice.

Dmytro

Product: ProGet
Version: 3.1.2

3
replies

What is the syntax or instructions to enable and add multidomain AD groups? I set LDAPMultipleDomainEnabled to true but was not able to "Find" or add any AD groups not in my test servers local domain. We do have a trust relationship b/w the domains.

In other words, what are the steps to add AD groups in a different domain to ProGet?

Product: ProGet
Version: 3.1.2

1
replies

What is the recommended load capacity guidelines for a ProGet server using IIS and SQL Server? How many users or packages can it support? What is the recommended steps or installation instructions for a Nuget ProGet server farm with a single SQL Server data tier?

Product: ProGet
Version: 3.1.2

Ask A Question
Page: 1 74 75 76 77 79 81 82 83 84 109