Support Q & A Home

Ask A Question

Anyone can ask or answer a question here, but our support engineers actively monitor your questions; we typically answer within a day or two.

Filter
Viewing Page 88 of 109 (20 questions out of 2171)
1
replies

Hi I have a NuGet feed that I created and I can upload packages through the web GUI just fine but when I attempt to do so through the cmd line I get the following error:

PS C:\HealthMonitor> nuget push .\HealthMonitors.1.0.0.2.nupkg -ApiKey abc123 -Verbosity detailed -Source http://server:81/nuget/HealthMonitors
Pushing HealthMonitors 1.0.0.2 to 'http://server:81/nuget/HealthMonitors'...
PUT http://server:81/nuget/HealthMonitors/
System.InvalidOperationException: Failed to process request. 'Not Found'.
The remote server returned an error: (404) Not Found.. ---> System.Net.WebException: The remote server returned an error
: (404) Not Found.
   at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
   at NuGet.RequestHelper.GetResponse(Func`1 createRequest, Action`1 prepareRequest, IProxyCache proxyCache, ICredential
Cache credentialCache, ICredentialProvider credentialProvider)
   at NuGet.HttpClient.GetResponse()
   at NuGet.PackageServer.EnsureSuccessfulResponse(HttpClient client, Nullable`1 expectedStatusCode)
   --- End of inner exception stack trace ---
   at NuGet.PackageServer.EnsureSuccessfulResponse(HttpClient client, Nullable`1 expectedStatusCode)
   at NuGet.PackageServer.PushPackageToServer(String apiKey, Func`1 packageStreamFactory, Int64 packageSize, Int32 timeo
ut)
   at NuGet.PackageServer.PushPackage(String apiKey, IPackage package, Int64 packageSize, Int32 timeout)
   at NuGet.Commands.PushCommand.PushPackageCore(String source, String apiKey, PackageServer packageServer, String packa
geToPush, TimeSpan timeout)
   at NuGet.Commands.PushCommand.PushPackage(String packagePath, String source, String apiKey, TimeSpan timeout)
   at NuGet.Commands.PushCommand.ExecuteCommand()
   at NuGet.Commands.Command.Execute()
   at NuGet.Program.Main(String[] args)

If I hit up that URL in the browser it's fine and returns

<service xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom" xmlns:app="http://www.w3.org/2007/app" xmlns="http://www.w3.org/2007/app" xml:base="http://server:81/nuget/HealthMonitors">
<workspace>
<atom:title>Default</atom:title>
<collection href="Packages">
<atom:title>Packages</atom:title>
</collection>
</workspace>
</service>

Any ideas?

Product: ProGet
Version: 2.2.13

1
replies

I'm thinking of using a nuget feed as a release device. Basically packages that are ready to be used in the release product version can be placed in the release feed. I was wondering if there is an easy way to place a reference to a package from another feed. I can see I can upload a package from another feed, but it requires be to type in the ID and version.

I'd like to do something as part of our release process, where I can have someone easily promote a package version to the release feed.

Product: ProGet
Version: 2.2.10

5
replies

BuildMaster is replacing the Copyright unicode, when writing the assembly version.

It is replacing from © to �.

Any ideas?

Thanks

Product: BuildMaster
Version: 4.0.8

4
replies

In installed ProGet 3.0 over the top of the previous version using the installer only. I am able to get in and switch feeds and pull package info but when I click on a package title to go to the packages info table I get a 500 Server internal Error. What do I need to do here. Thanks.

Product: ProGet
Version: 3.0.0

1
replies

We are using Gallio for our Testing.

When all the test pass, in the execution details I have link to a Unit Tests Details page that has an individual log for each test - which is great!

But when a test fails, there is no link to the Unit Tests Details page, all I have is a log which records all the tests results. So I have to trawl through all the test results looking for failures.

I assume this is a bug as the Unit Test Detail is only really interesting when a test fails. If it isn't, please could we at least have the failures appear in red in log - like the compiler errors.

Thank you.

Product: BuildMaster
Version: 4.1.3

1
replies

I believe there is a bug that causes an action group to lose its DeployableId or have it reset to zero.

I have not been able to pin down the precise circumstances, but the symptom which I have encountered is that I have one Action Group that, for example, gets labeled source and sets Assembly versions attributes. I then have another action group which builds the source. I sometimes find that the first action group has its work and source directory set differently to the second.

In the case I had to today was it was _SVCTMP_A14_S0 and _SVCTMP_A14_S16. When I exported the Deployment plan I could see that there was no DeployableId="16" for the action group in question. Adding this and reimporting the plan solved the problem.

I not sure how the DeployableId got lost/reset - possibly because I copied the action group from another deployment plan, perhaps because I already had one of the same name in the deployment plan?

Product: BuildMaster
Version: 4.1.3

2
replies

We get this error if we wont delete a release or prerelease package from commandline

DELETE https://nuget.test-dev.net/nuget/test/Test/1.9.0.980
System.InvalidOperationException: Failed to process request. 'Not Found'.
The remote server returned an error: (404) Not Found.. ---> System.Net.WebExcept
ion: The remote server returned an error: (404) Not Found.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at NuGet.RequestHelper.GetResponse(Func1 createRequest, Action1 prepareRequ
est, IProxyCache proxyCache, ICredentialCache credentialCache, ICredentialProvid
er credentialProvider)
at NuGet.HttpClient.GetResponse()
at NuGet.PackageServer.EnsureSuccessfulResponse(HttpClient client, Nullable1 expectedStatusCode) --- End of inner exception stack trace --- at NuGet.PackageServer.EnsureSuccessfulResponse(HttpClient client, Nullable1
expectedStatusCode)
at NuGet.PackageServer.DeletePackageFromServer(String apiKey, String packageI
d, String packageVersion)
at NuGet.PackageServer.DeletePackage(String apiKey, String packageId, String
packageVersion)
at NuGet.Commands.DeleteCommand.ExecuteCommand()
at NuGet.Commands.Command.Execute()
at NuGet.Program.Main(String[] args)

please help.

Product: ProGet
Version: 3.0.0

1
replies

We would like to know if there is a way to monitor Proget usage. For instance we would like to monitor who passes through Proget to the public Nuget and downloads packages and what those packages are. Basically we want to see what users are getting from the outside public feeds and remind them to have the packages checked. How come I have to pull the package to proget before downloading a package can I pull directly on pass through feed and not have to download the package directly to my proget server?

Product: ProGet
Version: 3.0.0

1
replies

Hi there,

Are there any plans to support Countersoft Gemini 5 and up?
Previously we have had the Gemini extension working with Gemini 4, however we have recently upgraded to Gemini 5 and now to version 6 and the Gemini extension no longer works. Is there a workaround, or are there any plans to support Gemini 5 and up?

Kind Regards,
Daniel.

Product: BuildMaster
Version: 4.0.8

4
replies

Hello,

I just wanted to report a possible bug with the build agent’s stability. I don’t know what upgrade seemed to have introduced this, but our build agents randomly terminate connections. It could be in the middle of a build and the connection just closes. It appears to happen at random times, even after successfully connecting and already having executed a previous build step. The only fix I know is to login to the affected target server and restart the build agent service. Sometimes retrying the last failed step works, but most of the time it doesn’t, so I’ve trained myself to simply login and restart the agent service and everything will work for a while. I believe this happened a couple versions ago—sorry I don’t have better specifics. I figured it was temporary, but it just hasn’t gone away. I’d be happy to provide additional details if requested.

Our Environment:

  • The build agents are running on both Windows Server 2012 and 2012 R2
  • The build controller is running on Windows Server 2012
  • The servers are not on the same network (the build agents have ports accessible via the Internet, * the build controller communicates via those public ports)
  • The build agents utilize the “Agent.SecurityToken” app setting (we were previously using SSL also, * but around the same time this became a problem, SSL seems to have stopped working)
  • All build agents are configured as self-hosted TCP agents

Sample Error:

Logged	3/13/2014 3:42:07 PM
Message	[Exec #258] Unhandled exception: System.InvalidOperationException: The connection was closed unexpectedly.
at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Agents.Tcp.TcpAgentClient.SendHandshake(String securityToken)
at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Agents.Tcp.TcpAgentClientPool.CreateClient(Endpoint endpoint)
at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Agents.ClientConnectionPool`2.AcquireConnection(TEndpoint endpoint)
at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Agents.Tcp.TcpAgentClientPool.GetClient(String hostName, Int32 port, String securityToken, Boolean ssl, Boolean ignoreCertificateErrors)
at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Agents.Tcp.TcpAgent.GetClient()
at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Agents.Tcp.TcpAgent.Inedo.BuildMaster.Extensibility.Agents.IRemoteMethodExecuter.InvokeMethod(MethodBase method, Object instance, Object[] parameters)
at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Agents.AgentExtensions.InvokeFunc[TResult](IRemoteMethodExecuter agent, Func`1 method)
at System.Lazy`1.CreateValue()
at System.Lazy`1.LazyInitValue()
at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Agents.Tcp.TcpAgent.<.ctor>b__2()
at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Agents.RemoteFileOperationsExecuter.Inedo.BuildMaster.Extensibility.Agents.IFileOperationsExecuter.GetBaseWorkingDirectory()
at Inedo.BuildMaster.Windows.ServiceApplication.PlanExecuter.AgentBasedActionExecuter.InitializeRemoteConfiguration()
at Inedo.BuildMaster.Windows.ServiceApplication.PlanExecuter.AgentBasedActionExecuter.Initialize()
at Inedo.BuildMaster.Windows.ServiceApplication.PlanExecuter.ExecutingPlan.ExecutePlan()
Stack Trace	at System.Environment.GetStackTrace(Exception e, Boolean needFileInfo)
at System.Environment.get_StackTrace()
at Inedo.BuildMaster.Diagnostics.DatabaseErrorMessenger.Inedo.Diagnostics.IMessenger.Message(IMessage message)
at Inedo.Diagnostics.Logger.Message(MessageLevel messageLevel, String message)
at Inedo.BuildMaster.Windows.ServiceApplication.PlanExecuter.ExecutingPlan.ExecutePlan()
at System.Threading.Tasks.Task.Execute()
at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.Tasks.Task.ExecuteWithThreadLocal(Task& currentTaskSlot)
at System.Threading.Tasks.Task.ExecuteEntry(Boolean bPreventDoubleExecution)
at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart(Object obj)

Product: BuildMaster
Version: 4.1.5

1
replies

How do you connect Proget to LDAP? I have turned on Windows authentication for the IIS site I have set Proget up on. I dont know what to do next. I can see that in the settings I can set LDAP to true but when I do that I can no longer get into proget. So something is not connecting up what am I missing here? Thanks.

Product: ProGet
Version: 2.2.13

1
replies

I have encountered a weird issue with the NUnit extension. I have included a section of the log file below.

I was wondering that have I misconfigured something is this a possible bug?

I think that the error is caused by the decimal symbol which is in Finnish locale comma (,) and not dot (.) and I would guess that the issue is caused by the double.Parse() -method in the NUnitAppAction.cs file on line 128.
https://github.com/Inedo/bmx-nunit/blob/master/NUnitAppAction.cs

Here is the log output for the NUnit action:

<pre> Action 3: Run NUnit Unit Tests on src\CmdParser.Tests\bin\Debug\Orchidea.CmdParser.Tests.dll Running unit tests... NUnit version 2.5.10.11092 Copyright (C) 2002-2009 Charlie Poole. Copyright (C) 2002-2004 James W. Newkirk, Michael C. Two, Alexei A. Vorontsov. Copyright (C) 2000-2002 Philip Craig. All Rights Reserved. Runtime Environment - OS Version: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 CLR Version: 2.0.50727.5477 ( Net 2.0 ) ProcessModel: Default DomainUsage: Single Execution Runtime: Default ............................ Tests run: 28, Errors: 0, Failures: 0, Inconclusive: 0, Time: 0,8421354 seconds Not run: 0, Invalid: 0, Ignored: 0, Skipped: 0 An unhandled exception occurred while executing this action: System.FormatException: Input string was not in a correct format. at System.Number.ParseDouble(String value, NumberStyles options, NumberFormatInfo numfmt) at Inedo.BuildMasterExtensions.NUnit.NUnitAppAction.RunTests() at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Actions.Testing.UnitTestActionBase.Execute() at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Actions.ActionBase.ExecuteInternal(IActionExecutionContext context, ExtensionConfigurerBase extensionConfigurer, Boolean resumeNextOnError, Boolean logErrorsAsWarnings) </pre>

Product: BuildMaster
Version: 4.1.5

1
replies

Is it possible to add a "show/include Prerelease" button in the Feeds on the webui?

Product: ProGet
Version: 2.2.13

1
replies

Is it possible to know and/or control the order in which SQL change scripts will execute during a promotion? I don't see any way to control the execution order. Do they always execute in the order they are listed on applications/{#}/change-scripts? If so, is that order determined by the order in which they are uploaded?

As a workaround, we are including all our SQL scripts in one big script, but we would like to be able to sequence multiple scripts arbitrarily (e.g., by drag and drop ordering in the list).

Product: BuildMaster
Version: 4.1.5

1
replies

Right now i selected version 2.2.0 just for test...
Lets see what version the post will have at the bottom ;)

Product: ProGet
Version: 2.2.13

16
replies

I have a proget feed which is configured to work only with authenticated users.

In visual studio when i setup this feed, in order to show me the package list, it asks for a username a password, which i provide. The list then is displayed correctly. But, when i hit install on a specific package, i get this:

Image Text

This error is also occurring in octopus deploy application. Same thing happens there, the package is listed, but the installation fails with 403!

So visual studio and octopus deploy both have the same behavior, this makes me think that the problem lies with proget. Can anyone reproduce this?

Thanks!!

Product: ProGet
Version: 2.2.13

1
replies

I want to have this cleared out, to avoid nasty surprises later on...

I add nuget packages (and also delete them in some cases) directly in the filesystem (inside the feed's storage folder).

When i do that, proget seems to be working ok, reporting back the existing packages correctly (Assuming caching is disabled for the feed).

So is there anything i need to be aware of? Is this process considered safe?

thanks in advance!

Product: ProGet
Version: 2.2.13

3
replies

I have an existing package on ProGet. I have created an updated package for this assembly, with a new version, and successfully pushed it to ProGet. However, the new version does not appear in ProGet. I went from version 1.0.0.0 to 1.0.1.0.

Product: ProGet
Version: 2.2.13

2
replies

We've been running great with buildmaster for a few weeks. Today I pushed out a code with a bug, so we had our 1st build failure. I fixed the code, comitted to TFS, and forced a new build.
However now we keep getting this error:

Error

Done building project "CommonClassLib.csproj" -- FAILED.

Done building project "StPlatformWebRole.csproj" -- FAILED.
An unhandled exception occurred while executing this action: System.InvalidOperationException: There are no files in the expected output directory: C:\BuildMaster_SVCTMP_A3_S7\TMP\Debug\Package\PackageTmp at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Actions.RemoteCommandExecution.RemoteCommandExecuter.ExecuteCommand(RemoteActionBase remoteAction, String commandName, String[] commandArgs) at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Agents.Local.LocalAgent.Inedo.BuildMaster.Extensibility.Agents.IRemoteCommandExecuter.ExecuteCommand(RemoteActionBase action, String commandName, String[] commandArgs) at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Actions.RemoteActionBase.ExecuteRemoteCommand(String name, String[] args) at Inedo.BuildMaster.Extensibility.Actions.ActionBase.ExecuteInternal(IActionExecutionContext context, ExtensionConfigurerBase extensionConfigurer, Boolean resumeNextOnError, Boolean logErrorsAsWarnings)

Product: BuildMaster
Version: 4.1.5

1
replies

We added the "Convert Project References" step to the Deployment Plan for the referenced assemblies, but we are still getting errors on the MSBuild. There errors are like the following:

error BC30002: Type 'DataLayerException' is not defined.
warning BC40056: Namespace or type specified in the Imports 'Microsoft.Practices.EnterpriseLibrary.Data' doesn't contain any public member or cannot be found.

What else can we do to fix these errors? The .NET web application runs successfully on a local machine, but will not build successfully from within BuildMaster.

Any assistance would be greatly appreciated.

Product: BuildMaster
Version: 4.1.5

Ask A Question
Page: 1 83 84 85 86 88 90 91 92 93 109